Great Wall представила новий пікап King Kong Poer (Фото)

Модельний ряд Great Wall поповнився варіантом King King Poer. Як повідомили у компанії, цей пікап адресований молодим та прогресивним людям.

Від базової моделі у версії Great Wall King Kong Poer залишилися шасі з ресорною задньою підвіскою, рама, каркас кузова, а також всі вузли та агрегати. Особливістю виконання став оригінальний дизайн. Так, на боковинах з’явилися додаткові штампування навколо колісних арок, оновилися кріплення дзеркал заднього огляду і навіть віконні отвори. Ґрати радіатора пікапа тепер прикрашені хромом, а фари стали світлодіодними.

Як і базовий Poer, новий варіант King Kong запропонований у двох варіантах довжини: 5395 мм та 5635 мм. Вони відрізняються розміром вантажної платформи, тоді як чотиридверна кабіна у них однакова.

Great Wall King Kong Poer має ті ж самі силові агрегати, що і попередник. Йдеться про турбодизельний мотор 2.0 (163 к.с.) і бензиновий турбодвигун того ж об’єму на 190 сил. Обидва мотори працюють спільно з 6-ступінчастою МКПП або 8-швидкісним «автоматом». Привід – задній або повний.

На китайському авторинку новий Great Wall King Kong Poer з’явиться вже навесні.