Опубліковано перший тизер нового Ford Expedition (Фото)

Компанія Ford готується представити оновлений повнорозмірний позашляховик Expedition 3 жовтня. Модель випускається з 1996 року і вже пережила кілька поколінь. Остання версія була презентована у 2017 році, а рестайлінг відбувся у 2021-му. Тепер Expedition очікує значна модернізація, яку компанія, ймовірно, назве новим поколінням.

Ford опублікував перший тизер позашляховика, показавши передню частину авто. Зображення демонструє нову головну оптику та перероблену решітку радіатора, яка нагадує дизайн Lincoln Navigator. На капоті залишилося велике написання назви моделі – Expedition. Авто отримало традиційні дзеркала та рейлінги на даху.

У новій версії можна очікувати зміни в інтер’єрі, хоча, ймовірно, Expedition не отримає величезного 48-дюймового дисплея, як у Navigator, замість цього встановлять кілька менших екранів. Передбачається, що оформлення задньої частини авто теж зміниться, з новими ліхтарями та бампером.

Фото: carscoops.com

Під капотом залишиться бітурбований двигун V6 EcoBoost об’ємом 3,5 літра. Потужність залежатиме від версії: від 385 до 446 к.с., з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач і опціями переднього або повного приводу.

Джерело carscoops.com