Розсекречено дизайн нового BMW X5 2026 року (Фото)

BMW X5 готується до серйозного оновлення, щоб знову закріпити свій статус серед лідерів ринку розкішних кросоверів. Нова модель обіцяє поєднати сучасні дизайнерські рішення з елементами культових моделей 70-х і 80-х років. Закамуфльовані прототипи, помічені на випробуваннях у Німеччині та Італії, свідчать про наявність змін у передній частині, включаючи переосмислену решітку радіатора та нові фари.

Зовнішність X5 стане ще більш агресивною завдяки м’язистим крилам та новій капотній лінії. Позаду автомобіль отримає монолітний дизайн, з оновленими дверними ручками врівень з кузовом. У салоні очікуються серйозні зміни: вигнута панель з 12,3-дюймовим дисплеєм мультимедійної системи та 14,9-дюймовим інформаційно-розважальним екраном.

Фото: carscoops.com

Платформа CLAR залишиться основою нового X5, що дозволить використовувати як традиційні двигуни внутрішнього згоряння, так і електричні силові агрегати. Очікуються гібридні та електричні модифікації з потужністю від 375 до 593 кінських сил і запасом ходу до 475 км для електричних версій.

Конкурентами нового X5 стануть Audi Q7, Volvo XC90, Mercedes-Benz GLE та інші преміальні кросовери. Офіційна прем’єра моделі запланована на осінь 2026 року.

Фото: carscoops.com
Джерело carscoops.com