В Україні на парковці супермаркету помітили ексклюзивні авто вартістю майже 15 мільйонів (Фото)

У Києві на стоянці одного із супермаркетів помітили пару дорогих спортивних автомобілів. Загальна їх вартість перевищує 350 тисяч доларів або 14,3 мільйона гривень. Фотознімки машин опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в соцмережі Instagram.

Перше авто – новий Porsche 911 GT3, ціна якого перевищує 240 тисяч доларів або 10 мільйонів гривень. Екстремальний трековий спорткар примітний унікальним обвісом та великим антикрилом. Його 4,0-літрова «шістка» генерує 510 кінських сил і 470 Н∙м крутного моменту. В ролі трансмісії виступає 6-швидкісна механічна КПП або робот PDK. До «сотні» машина прискорюється за 3,4 с, а максимальна швидкість становить 318 км/год.

Фото: Topcars UA

Друга автівка – купе Mercedes SLS AMG. Машина має двері типу «крило чайки», що піднімаються вгору. Рушійною силою моделі є 6,2-літровий 571-сильний V8, який працює в парі з 7-ступінчастим роботом. Першу «сотню» авто набирає за 3,8 с та розвиває 317 км/год.

Нагадаємо, українські нардепи під час повномасштабної війни продовжують купувати люксові автомобілі, записуючи їх на родичів або ж споріднені компанії.