Новий Rolls-Royce Phantom 2023 помічений на тестах (Фото)

Британський преміальний бренд готується оновити свій флагманський седан.

Компанія Rolls-Royce працює над оновленням свого флагмана Phantom, нинішнє покоління якого з’явилося у 2017 році як модель 2018 року. Очікуйте, що ця оновлена ​​версія з’явиться наприкінці цього або початку наступного як модель 2023 року.

Враховуючи традиційний довгий життєвий цикл Phantom, ймовірно, зарано для оновлення поточного автомобіля в середині циклу. Це видно за відсутністю серйозних змін у стилі автомобіля. Те, що ми бачимо, це нові начинки для фар. Колір останнього прототипу є новим для модельного ряду Phantom.

Цілком можливо, що Rolls-Royce просто оснастить свій флагман деякими новими технологіями, які BMW Group використовуватиме для своєї оновленої 7-Series, яка скоро з’явиться. Rolls-Royce також має отримати нову аеродинамічно покращену емблему на капоті Spirit of Ecstasy.

Не чекайте жодних змін у силовій установці. 6,75-літровий V12 з подвійним турбонаддувом, встановлений на поточному Phantom, був значно покращений порівняно з V12, який він замінив. Двигун розвиває пікові 563 к.с. і 900 Нм крутного моменту, при цьому привід передається на задні колеса через 8-ступінчасту автоматичну коробку передач.

Очікується, що Rolls-Royce запропонує електричну версію нинішнього Phantom, хоча це, ймовірно, не станеться, поки компанія не наблизиться до мети до 2030 стати повністю електричним брендом. Першим електромобілем Rolls-Royce стане велике купе під назвою Spectre. Воно використовує ту ж платформу з алюмінієвою просторовою рамою, що і всі сучасні Rolls-Royce, та його продажі розпочнуться у 2023 році.


Не пропустіть