Fiat представив новий Doblo (Фото)

Відбулась презентація оновленого Fiat Doblo. Новинка вироблятиметься на підприємстві концерну Stellantis в Іспанії.

Новий «каблучок» Fiat Doblo – це поєднання автомобілів Citroen Berlingo, Peugeot Rifter/Partner, Opel/Vauxhall Combo та Toyota ProAce City. Від побратимів під іншими брендами новий Doblo відрізняється незначною мірою. Найбільша уніфікація у нього – із фургоном Citroen Berlingo: у нього взято передній бампер та фари.

Оновлений Fiat Doblo пропонуватиметься у версії завдовжки 4,4 або 4,75 метра, у другому випадку можна замовити третій ряд крісел. Інтер’єр нового Doblo такий самий, як у «родичів»: своя лише емблема на рульовому колесі.

Пасажирський Fiat пропонується лише у електричному варіанті під назвою E-Doblo. Ця версія має електродвигун потужністю 136 к.с. і 260 Нм крутного моменту. Ємність тягового акумулятора – 50 кВт∙год, дальність ходу – 280 км по циклу WLTP.

У той же час фургон Fiat Doblo може бути не тільки електричним, але і з ДВЗ, у цьому випадку вантажопідйомність підвищується з 800 кг до 1000 кг. На вибір запропоновано бензиновий турбоагрегат 1,2 (110 к.с.) та турбодизельний мотор 1,5 (100 або 130 к.с.). Усі модифікації мають механічну коробку передач, а 8-швидкісна АКПП – опція для 130-сильних версій.


Не пропустіть