Tesla розпочала тестування альфа прототипів довгоочікуваного Cybertruck (Фото)

Tesla почала тестування прототипів свого електричного пікапа Cybertruck перед його виробництвом.

Про це повідомив засновник і головний виконавчий директор Tesla Ілон Маск у своєму твіттері. Він зазначив, що це альфа-прототипи, що використовуються для виявлення будь-яких недоліків та удосконалення перед випуском на ринок.

Тестування альфа-прототипів є важливим етапом перед виробництвом нових автомобілів, оскільки вони дозволяють виявити та виправити будь-які проблеми з продуктом перед його випуском на ринок. Тому факт того, що Tesla почала тестування Cybertruck, свідчить про те, що цей пікап наближається до швидкого виходу на ринок.

Cybertruck – це експериментальний електричний пікап, який вперше був представлений у листопаді 2019 року. Він має незвичайний дизайн, який відрізняє його від інших пікапів на ринку. Кузов Cybertruck виконаний з нержавіючої сталі і здатен витримувати пошкодження, які зазвичай звичайні автомобілі не переживають.

Tesla планує випустити дві версії Cybertruck – з одним і з двома електродвигунами, а також з можливістю вибору між заднім та повним приводом. За словами Ілона Маска, цей пікап зможе розганятися до 100 кілометрів на годину менше, ніж за три секунди, що дуже швидко для такого масивного автомобіля.

Окрім того, Cybertruck матиме багато нових технологій, які Tesla розробляє. Зокрема, пікап отримає сучасну систему безпеки та підтримки водія, таку як Autopilot, що дозволяє автомобілю самостійно керуватися на дорозі.


Не пропустіть