У Мережі з’явилися фото оновленого Citroen C4

В Інтернеті з’явилися фотографії серійної версії нової генерації седана Citroen C4, яка на китайському ринку отримала назву C4L. Автомобіль буде офіційно анонсований в ході мотор-шоу в Пекіні, а поки що, завдяки авто-папарацці, можна оцінити зміни в зовнішньому вигляді машини.

Екстер’єр нової «чотирьохдверки» дещо відрізняється від попереднього покоління. Зокрема, були змінені передні і задні бампери, решітка радіатора, а також система фар. Інтер’єр рестайлінгового Citroen C4, незважаючи на відсутність відповідних фотографій, теж зазнав змін, як відзначають експерти.

Китайський Citroen C4L, за неофіційними даними, став на 5.5 см довший, тобто тепер його довжина становить 4675 мм. Збільшилася і висота седана, але всього на пару міліметрів — до 1500 мм. Колісна база при цьому залишилася колишньою — 2710 мм.

Руховий ряд у нового седана від французького автовиробника в версії для Китаю не змінився. Машина доступна в комплекті з бензиновими турбованими агрегатами з робочими обсягами в 1.2 або 1.6 літрів, або ж з 1.8-літровим бензиновим мотором.