Haval уперше показав рамний позашляховик Haval H5 нового покоління. Він може з’явитися в Україні (Фото)

Бренд Haval, що належить китайському автогіганту Great Wall Motors, вперше показав великий позашляховик Haval H5 нового покоління, також відомий під кодовою назвою P04. На ринку новинка з’явиться у другій половині 2023 року.

Позашляховик довжиною 5190 мм, шириною 1905 мм та висотою 1835 мм при колісній базі 3140 мм із спорядженою масою 2120 кг стане одним із найбільших SUV в історії Great Wall.

Новий Haval H5 буде доступний у кількох виконаннях з різними силовими установками. Серед них — версія з 2,0-літровим бензиновим турбомотором потужністю 165 к.с. та модифікації з 2,0-літровим турбодизельним агрегатом на 197 або 224 кінські сили. Як опція буде пропонуватися система повного приводу. Надалі автомобіль може отримати гібридну версію на платформі GWM Hi4 PHEV.

Оновлена версія відрізнятиметься строгим брутальним дизайном з великою трапецієподібною решіткою радіатора з двома широкими горизонтальними хромованими декоративними вставками, пофарбованою в чорний колір задньою стійкою, «оквадраченою» задньою частиною кузова та стильними колісними дисками.

Вартість Haval H5 на китайському ринку варіюватиметься в межах 120-150 тис. юанів або близько 16,5-21 тис. доларів за поточним курсом.

Нагадаємо, бренд Haval представлений і на українському ринку.


Не пропустіть