З’явились перші зображення Audi Q3 нового покоління (Фото)

Німецька компанія Audi розпочала випробування кросовера Q3 нової генерації. Шпигунські світлини моделі виклало видання Motor1. За його даними, прем’єра машини відбудеться наступного року.

Судячи зі шпигунських знімків, автомобіль отримає широку решітку радіатора Singleframe, вузькі фари, рельєфний капот та задні ліхтарі, з’єднані світлодіодною смужкою.

Судячи з наявності у машини спеціального зарядного порту, на світлинах показана гібридна модифікація Q3 третього покоління. У цілому нині дизайн новинки нагадує електричні моделі німецького бренду, зокрема електричного кросовера Q4 E-Tron.

Подейкують, що новий Audi Q3 збудують на платформі MQB Evo. Швидше за все модель зросте у габаритах порівняно із кросовером актуального покоління. Всі інші подробиці про автомобіль поки що засекречені.

Зазначимо, нове покоління компактного кросовера стане останньою генерацією моделі, яка пропонуватиметься з ДВЗ. Виробництво Audi Q3 налагодять на заводі в Угорщині. Основним конкурентом новинки стане BMW X1.


Не пропустіть