Genesis представив новий купе-кросовер Genesis GV80 Coupe: що про нього відомо (Фото)

Корейський преміум-бренд Genesis представив у Південній Кореї оновлену родину GV80. Тепер до нього входить не лише класичний, а й купеподібний кросовер GV80 Coupe.

Найсильніше «звичайний» і купеподібний Genesis GV80 відрізняються в задній частині кузова. І хоча крос-купе зберегло характерну форму задніх стійок, воно обзавелося більш похилим, дахом, що плавно переходить у кришку багажника, оригінальними ліхтарями і «двоскладовим» спойлером, що з’явився на стику п’ятих дверей і даху.

Класичний кросовер пережив цілком звичайний рестайлінг, отримавши новий передній бампер, радіаторні грати з іншим «візерунком», кілька нових кольорів кузова (у тому числі матових) і колісні диски іншого дизайну діаметром 20 і 22 дюйми.

Салон у оновленого Genesis GV80 та нового GV80 Coupe загальний. Їх об’єднують сенсорний пульт керування кліматом, однакова шайба селектора коробки передач і широкоформатний OLED-дисплей діагоналлю 27 дюймів, який замінив собою два роздільні екрани панелі приладів та медіасистеми.

Новинка отримала відразу три двигуни. Це 2,5-літровий 304-сильний турбомотор (422 Нм), 3,5-літровий агрегат потужністю 380 к.с. (530 Нм) і мотор об’ємом 3,5 літра, який за рахунок удосконаленої системи наддування видає 415 к.с. і 549 Нм крутного моменту.


Не пропустіть