Розсекречено новий електричний седан Xpeng P7+ (Фото)

Розкрито дизайн нового електричного седана Xpeng P7+. Китайська компанія Xpeng анонсувала випуск нового електричного седана P7+, раніше відомого під кодовою назвою А57. Офіційні зображення моделі вже представлені, а прем’єра запланована на четвертий квартал 2024 року.

Новий Xpeng P7+ виконаний у фірмовому стилі RoboFace та має тонкі фари спереду, трапецієподібний повітрозабірник, приховані дверні ручки та невеликий задній спойлер. Дизайн також включає колісні диски з оригінальним візерунком у формі п’ятикутної зірки та дах і бічні стійки чорного кольору. Зовні автомобіль виглядає як ліфтбек, але насправді має окремий багажник. Загальний дизайн нагадує раніше випущений Xpeng Mona M03.

Технічні характеристики Xpeng P7+ поки що не розкриті, відомо лише, що його довжина складе близько п’яти метрів. Замість LiDAR-датчиків автомобіль буде оснащений камерами, подібними до системи FSD, яка використовується в автомобілях Tesla.

Окрім P7+, компанія Xpeng планує випустити до 2025 року ще чотири нові автомобілі, один із яких – чотиридверне електричне купе Xpeng P6.