Оновлену версію 7-місної Hyundai Creta зняли перед прем’єрою (Фото)

Hyundai завершує випробування оновленої версії свого популярного кросовера Alcazar, відомого на інших ринках під назвою Hyundai Creta. Це буде перше оновлення моделі, заплановане на осінь цього року. Прототип 7-місної версії кросовера зняли на дорогах Індії з мінімальним камуфляжем.

Оновлений Alcazar отримає зміни в дизайні, включаючи нову решітку радіатора, бампери, комбінацію фар, денні ходові вогні, легкосплавні колісні диски та задні ліхтарі. Також буде додано нові кольори кузова, зокрема темно-бордовий.

Інтер’єр трирядного SUV повторюватиме рішення оригінальної Creta, але отримає подвійний дисплей мультимедійної системи та цифрової панелі приладів, об’єднані під одне скло. До списку обладнання увійдуть вентильовані сидіння, панорамний люк, двозонний клімат-контроль та інше.

Під капотом Alcazar залишиться незмінним: дизельний мотор на 115 кінських сил і 1,5-літровий бензиновий двигун з наддувом на 160 к.с. Дизельний двигун буде доступний з 6-швидкісною механічною КПП та 7-діапазонним роботом, бензиновий – з шестидіапазонною механікою та класичним автоматом.

Продаж оновленого Alcazar розпочнеться восени цього року.