Volkswagen оновив свій бюджетний субкомпактний кросовер (Фото)

Volkswagen оновив свій субкомпактний кросовер Nivus, який дебютував у Південній Америці. Автомобіль отримав новий дизайн і технічні покращення, а також анонсовано спортивну версію Nivus GTS, яка з’явиться у 2025 році. Ця модель матиме агресивніший стиль і потужніший двигун.

Зовнішні зміни включають нові світлодіодні фари з тонкою решіткою радіатора та збільшений бампер, що нагадує останній Tiguan. Кросовер також отримав нові 17-дюймові диски, оновлені задні ліхтарі та дві нові опції кольорів кузова: Turbo Blue і Titan Blue.

Всередині Nivus отримав 10,1-дюймовий сенсорний дисплей із новим програмним забезпеченням, що підтримує дистанційні функції, такі як керування замками, сигналізацією та відстеженням місцезнаходження. Також доступні цифрова панель приладів розміром 8 або 10,25 дюймів, адаптивний круїз-контроль та інші сучасні опції.

Фото: vw.com

Модель оснащена 1,0-літровим трициліндровим турбодвигуном потужністю 128 к.с., який працює як на бензині, так і на етанолі. Потужність передається на передні колеса через шестиступінчасту автоматичну коробку передач.

Оновлений VW Nivus вже доступний для замовлення в Бразилії за ціною від 136 990 R$ (24 480 $). Незрозуміло, чи ці зміни будуть застосовані до європейської версії під назвою Taigo.

Джерело carscoops.com