Skoda показала найменший позашляховик марки (Фото)

Чеський бренд Skoda продовжує розширювати свій модельний ряд і готується до прем’єри нового компактного позашляховика Skoda Kylaq на ринку Індії. Ця модель, менша за Skoda Kamiq, буде орієнтована на конкуренцію з популярним Renault Kwid.

Новий Kylaq, який з’явиться в продажу 6 листопада, є частиною стратегії бренду на ринку, що розвивається. Автомобіль матиме нову філософію дизайну «Modern Solid», яку вже представили на електричному Elroq. Ключовими елементами зовнішнього вигляду стануть розділені на дві частини фари та характерна вертикальна решітка радіатора.

Kylaq відрізняється компактними розмірами – менше чотирьох метрів завдовжки, але з дорожнім просвітом 189 мм, що особливо важливо для індійських доріг. Він базується на платформі MQB-A0 від Volkswagen, але специфікації адаптовані до індійських умов, при цьому повний привід не передбачено.

Фото: motor.es

Безпека залишиться на високому рівні: Kylaq отримає шість подушок безпеки та інші сучасні системи, як і його побратими Kushaq та Slavia, які вже здобули п’ять зірок у краш-тестах Global NCAP.

Автомобіль оснащуватиметься трициліндровим двигуном об’ємом 1,0 літра потужністю 115 к.с., який працюватиме з шестиступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач.

Джерело motor.es