З’явилися фотографії Toyota Land Cruiser 250 у найдешевшій комплектації

Toyota Land Cruiser 250 можна назвати позашляховиком із двома обличчями. З одного боку це розкішний і бажаний автомобіль, а з іншого — машина, коріння якої сягає утилітарного минулого. На більшості ринків стартова комплектація «250-го» майже не відрізняється від «топових» версій, але існує одне місце, де цю модель продають практично в «голому» вигляді.

Йдеться про фірму Toyota Gibraltar Stockholdings, яка обслуговує такі агенції, як Червоний Хрест, ООН та інші. Спеціально для них «Тойота» випускає максимально бюджетні варіанти Land Cruiser, які потім зазнають доопрацювань залежно від потреб тієї чи іншої організації.

Судячи з знімків LC 250 (у неї зараз навіть немає своєї назви) не вистачає шкіряного салону та сидінь з електроприводом, а також круїз-контролю. Кермо машини оброблено поліуренатовим матеріалом, бампера, дзеркала та дверні ручки не пофарбовані, а колеса зроблені якомога компактнішими.

Незважаючи на все це, всередині «двохсот п’ятдесятого» зберігається хоч і невеликий, але мультимедійний екран, USB-порти та димарі для пасажирів заднього ряду.

Найбільш бюджетна специфікація Land Cruiser 250 йде лише з одним варіантом двигуна. Це добре знайомий всім 2,8-літровий турбодизель, що використовується в Hilux та Fortuner. Його потужність дорівнює 201 кінській силі, а піковий крутний становить 500 Нм. У парі з двигуном працює шестиступінчаста автоматична коробка передач і система постійного повного приводу.

Скільки коштує найбюджетніша версія Land Cruiser 250 не уточнюється, адже придбати її приватним покупцям просто неможливо. Позашляховик призначений для використання виключно гуманітарними організаціями.