Toyota представила оновлену GR Corolla (Фото)

Toyota GR Corolla 2025 отримала важливе оновлення, тепер вона доступна з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач замість лише 6-ступінчастої механіки. Крім цього, покращено продуктивність моделі, включаючи збільшення крутного моменту та поліпшення системи охолодження. Нова автоматична коробка, розроблена підрозділом Gazoo Racing, має функцію launch control та підрульові перемикачі.

GR Corolla 2025 пропонує чотири режими водіння: Normal, Sport, Eco та Custom. Автоматична трансмісія спеціально налаштована для спортивного режиму, а стандартно встановлений охолоджувач трансмісії дозволяє контролювати температуру під час активної їзди. Турбований 1,6-літровий трициліндровий двигун G16E-GTS зберіг потужність 300 к.с., але крутний момент збільшився до 400 Нм.

Оновлена ​​модель включає передній і задній диференціали підвищеного тертя Torsen, а також покращену підвіску з пружинами відбою спереду та ззаду. Новий передній бампер не лише покращує зовнішній вигляд автомобіля, а й сприяє зниженню турбулентності навколо коліс для підвищення стабільності.

Toyota GR Corolla 2025 буде доступна у трьох комплектаціях: Core, Premium та Premium Plus. Версія Circuit Edition більше не пропонуватиметься. Комплектація Premium Plus включає карбоновий дах, капот з вентиляційними отворами, проекційний дисплей та інші опції. Усі версії матимуть 18-дюймові колеса та шини Michelin Pilot Sport 4.

Автомобіль надійде в дилерські центри цієї зими, а ціни та додаткові подробиці будуть оголошені ближче до старту продажів. Усі версії GR Corolla оснащені пакетом систем безпеки Toyota Safety Sense 3.0 та річним членством у Національній асоціації автоспорту.