Кросовер BMW X3 отримав подовжену версію (Фото)

Китайські покупці поступово переключаються з німецьких розкішних автомобілів на вітчизняні альтернативи, але попит на європейські моделі залишається високим. Наприклад, нещодавно в Китаї представили нову подовжену версію BMW X3, яка буде виготовлятися на місцевому заводі.

Ця спеціальна версія X3 буде доступна у версіях 25L xDrive та 30L xDrive і виготовлятиметься на заводі в Шеньяні, який керується спільним підприємством BMW Brilliance Automotive. Для тих, хто не зацікавлений у подовженій колісній базі, BMW запропонує модель M50 xDrive зі стандартною базою, яку вироблятимуть у Спартанбурзі, США, і експортуватимуть до Китаю.

Дизайн китайського X3 майже ідентичний глобальній моделі, представленій у червні. Він має прості та невибагливі зовнішні лінії, але з подовженою на 110 мм колісною базою. Загальна довжина китайського X3 складає 4865 мм, а ширина – 1920 мм. Модель 25L xDrive оснащена стандартним пакетом M Sport, що надає їй спортивнішого вигляду. Всі версії мають підсвічену решітку радіатора та шість варіантів фарбування, включаючи опцію Frozen.

Салон нової моделі оснащений усіма новими функціями, які будуть доступні і в інших регіонах. Це включає великий вигнутий дисплей BMW, кермо з плоским дном і інтерактивну панель на приладовій дошці. У стандартній комплектації є спортивні сидіння Veganza в трьох двокольорових варіантах, бездротова зарядка смартфона та панорамний скляний дах з додатковим освітленням.

Обидві китайські версії X3 оснащені 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом. У моделі X3 25L xDrive цей двигун розвиває 190 к.с. (140 кВт) і 310 Нм крутного моменту, тоді як у X3 30L xDrive він підвищений до 258 к.с. і 400 Нм. Обидва варіанти оснащені восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і інтелектуальним повним приводом.