Розсекречено BMW 2 серії Gran Coupe (Фото)

Китайське міністерство промисловості оприлюднило зображення та перші технічні дані нового седана BMW, який поповнить лінійку 2 серії під назвою Gran Coupe. Офіційний дебют моделі очікується до кінця року, а в Китаї седан буде доступний із трьома варіантами бензинових турбомоторів.

Зображення показують дві версії моделі: 225L і M235L, які відрізняються лише дизайном решітки радіатора та колісних дисків. Потужніша версія M235L отримає також спойлер на багажнику, червоні супорти та чотири вихлопні патрубки. Пакет зовнішніх змін може бути стандартним для китайського ринку.

Новий седан матиме довжину 4663 мм і колісну базу 2780 мм, що на 137 мм і 110 мм більше відповідно порівняно з попередніми моделями. Автомобіль побудований на передньопривідній платформі UKL, яку він ділить з нещодавно представленим хетчбеком 1 серії.

Для китайського ринку BMW 2 серії буде пропонуватися з трьома турбованими бензиновими двигунами: 1,5-літровим двигуном потужністю 174 к.с. і двома 2,0-літровими моторами потужністю 227 і 335 к.с. Проте очікується, що базова версія з найменш потужним двигуном може залишитися тільки в документах і не вийти на ринок.