Презентовано оновлений Kia K8: бюджетна альтернатива Camry (Фото)

Оновлений Kia K8 отримав помітні зміни в дизайні та салоні. Цей великий седан, який замінив модель Cadenza/K7, зазнав радикального рестайлінгу, особливо в екстер’єрі. Фари стали вертикальними, решітка радіатора тепер суцільна, а задні ліхтарі отримали нове наповнення. Довжина автомобіля збільшилася на 35 мм, досягнувши 5050 мм. Зміни в дизайні стали реакцією на падіння продажів у Південній Кореї.

Усередині Kia K8 залишилася без значних змін, хоча деякі елементи салону були оновлені. Новий інформаційно-розважальний комплекс замінив старий трапецієподібний екран на прямокутний. Кермо стало чотириспицевим, а передня панель змінила форму. Також змінилися місця розташування блоку управління кліматом та повітропроводів.

Базова комплектація Kia K8 оснащується 2,5-літровим атмосферним двигуном потужністю 198 к.с., з опцією для більш потужного 3,5-літрового V6, що видає 300 к.с. Повний привід доступний тільки для найпотужніших версій. Пізніше очікується гібридна версія з 1,6-літровим турбованим двигуном.

Ціна на оновлену Kia K8 стартує з 27,7 тисяч доларів, а топова версія з повним приводом коштує близько 37,9 тисяч доларів. Після випуску седанів Kia планує оновлення лінійки кросоверів, включаючи модернізований Sportage.