Lincoln представив оновлений позашляховик Navigator (Фото)

Lincoln представив оновлений позашляховик Navigator 2025, який розроблений для конкуренції з Cadillac Escalade. Хоча автомобіль зберіг 440-сильний 3,5-літровий двигун Ecoboost V6, нова модель отримала значні зміни в дизайні, орієнтовані на підвищення комфорту та технологій. Головною особливістю став 48-дюймовий інформаційно-розважальний дисплей, що домінує на панелі приладів, а також масажні крісла з підігрівом та охолодженням для пасажирів першого та другого рядів.

Однією з нових функцій є система Rejuvenate, яка створює розслаблюючу атмосферу для водія завдяки поєднанню освітлення, масажу, клімат-контролю та ароматерапії. Ця функція доступна лише при стоянці, а кожен сеанс триває від 5 до 10 хвилин.

Зовнішній дизайн Navigator доповнений 22-дюймовими колесами, з можливістю встановлення 24-дюймових. Також новинка отримала систему BlueCruise для безручного керування на шосе, що значно спрощує тривалі поїздки.

Топові версії Black Label, Enlighten та Atmospheric, пропонують розкішні інтер’єри з натурального дерева, преміальної шкіри та кришталевих вставок. Різні теми інтер’єру додають унікальності кожній версії: світла та повітряна для Enlighten, і темна та драматична для Atmospheric.

Очікується, що ціна на Lincoln Navigator 2025 буде вищою за попередні моделі, які стартують з середини 80 тисяч доларів. Офіційний вихід новинки на ринок планується навесні наступного року.