Презентовано супер розкішний Maybach у кузові кабріолет (Фото)

На Конкурсі елегантності в Пеббл-Біч дебютував новий родстер Mercedes-Maybach SL 680 Monogram Series. Ця модель стала першим «відкритим» автомобілем Maybach за сім років. На відміну від інших SL у кузові R232, що належать до Mercedes-AMG, новинка акцентується на зовнішності та салоні, хоча були проведені незначні технічні доробки.

Mercedes-Maybach SL 680 оснащений 4,0-літровим двигуном V8, подібним до версії AMG SL 63, із потужністю 585 к.с. та 800 Нм. Відмінності включають використання звичайного 9-ступінчастого автомату з гідротрансформатором замість трансмісії AMG Speedshift. Родстер розганяється до 100 км/год за 4,1 секунди, а максимальна швидкість обмежена 260 км/год.

Салон родстера розрахований на двох і відрізняється високоякісними матеріалами, такими як шкіра Nappa. Дизайн автомобіля доповнюють нові бампери, вихлопні патрубки, решітка радіатора та капот, з великою кількістю хромованих елементів. Серед унікальних особливостей – покращена шумоізоляція та золотисті фари.

Хоча ціни на новинку поки не оголошені, Mercedes-Maybach SL 680, ймовірно, коштуватиме понад 200 тисяч доларів. Початок продажів очікується через півроку, з Європою як першим ринком для цієї моделі.