Xiaomi готує кросовер у стилі Ferrari: названо терміни дебюту (Фото)

Кілька місяців тому китайська компанія Xiaomi почала тестувати прототип свого першого кросовера MX11 2025 року. Після появи на дорогах ця модель привернула увагу через схожість із Ferrari Purosangue, хоча це більше стосується загальної форми кузова. За останніми повідомленнями, офіційна презентація MX11 може відбутися вже у жовтні.

Компанія Xiaomi не підтвердила ці дані, але раніше оголосила про плани провести масштабну прес-конференцію до кінця жовтня, де планується показати нові продукти. Однак більшість представлених новинок будуть електронними пристроями, такими як смартфони та планшети.

Серійне виробництво MX11 планується не раніше 2025 року, і, ймовірно, модель отримає інший індекс. Раніше випущений седан Xiaomi SU7 вже став популярним на китайському ринку, і компанія прагне виконати річний план постачання цієї моделі до листопада.

Технічні деталі про MX11 поки що невідомі, але є припущення, що він буде схожий на SU7. Крім того, MX11 отримає високотехнологічне обладнання, включаючи лідар, що вказує на високий рівень автономного водіння.