Продемонстрували рендери оновленого Kia Sportage (Фото)

Оновлений Kia Sportage 2026 готується до дебюту після планового рестайлінгу, який принесе кілька змін у дизайн і можливе оновлення оснащення. За даними видання CarsCoops, свіжі шпигунські фото та рендери без камуфляжу показують, що основні зміни торкнуться передньої частини авто, де буде оновлена світлотехніка, решітка радіатора і бампер.

Задня частина також зазнає певних змін, зокрема з’являться нові С-подібні ліхтарі, оновлений бампер із вужчими відбивачами та фальшивими накладками. У салоні Sportage, за чутками, очікується інтеграція нового екрану, який об’єднає під одним склом дисплеї мультимедіа та цифрову панель приладів, можливо, з діагоналлю 12,3 дюйма.

Технічні характеристики оновленого кросовера залишаться практично без змін. Автомобіль продовжить пропонувати двигуни, включаючи 2,5-літровий бензиновий мотор потужністю 187 к.с., гібриди на основі 1,6-літрового турбомотора з потужністю 227 і 261 к.с., а також 2-літровий дизель на деяких ринках.

Kia Sportage 2026 збереже повний привід і залишатиметься конкурентом для таких моделей, як Toyota RAV4, Honda CR-V, Mazda CX-5, Volkswagen Tiguan, Nissan X-Trail, Hyundai Tucson та Subaru Forester.