На тести виїхав новий Audi Q3 2026 року (Фото)

Audi Q3 2026 року з’явився на дорогах майже без камуфляжу, що дозволяє добре розглянути його дизайн. Найбільш помітними змінами є оновлена передня частина з округлою сітчастою решіткою та розділеними освітлювальними приладами. Центральний повітрозабірник став більшим, що додає кросоверу агресивного вигляду.

Кузов нової моделі зберіг еволюційний стиль із поєднанням м’яких вигинів та різких ліній. Кросовер, здається, трохи збільшився в розмірах, оскільки заднє скло стало більшим. Також варто відзначити витончений дах, спортивну D-подібну стійку та виразні колісні арки.

Задня частина автомобіля отримала яскраво виражений бампер і стилізовані задні ліхтарі. Хоча фотографам не вдалося зазирнути всередину, очікується, що інтер’єр Q3 буде подібний до моделей A5 і Q6 e-tron, зокрема з цифровою панеллю приладів на 11,9 дюйма та інформаційно-розважальною системою на 14,5 дюйма.

Деталі про двигуни залишаються непідтвердженими, але є припущення, що Q3 може отримати силові агрегати від Volkswagen Tiguan. Це можуть бути бензинові, дизельні та гібридні варіанти потужністю від 129 до 262 к.с.