BMW продемонструвала салон оновленого бюджетного кросовера X3 (Фото)

Новий BMW X3 зазнав значних змін, як зовні, так і всередині. Четверте покоління цього середньорозмірного позашляховика стало ще більшим і комфортнішим, з акцентом на інноваційні технології. Внутрішній дизайн тепер орієнтований на водія, з мінімалістичною панеллю приладів, оснащеною вигнутим дисплеєм BMW, який поєднує 12,3-дюймову панель приладів і 14,9-дюймову інформаційно-розважальну систему.

Кількість фізичних кнопок значно зменшена, а центральна консоль тепер має елементи керування автоматичною коробкою передач і поворотну кнопку iDrive для навігації в меню. Інформаційно-розважальна система працює на операційній системі BMW 9, пропонуючи численні функції, включаючи сервіси BMW Digital Premium, Apple CarPlay та Android Auto.

Деталі інтер’єру виконані з матового алюмінію з контрастними світловими елементами, які можна налаштовувати через центральний дисплей. Шкіряні сидіння доступні в різних кольорах, а вентиляційні отвори кондиціонера демонструють фірмову якість BMW.

Завдяки збільшеним розмірам кузова об’єм багажника становить 570 літрів, а зі складеним заднім рядом може досягати 1700 літрів. Для гібридних версій доступний об’єм від 460 до 1600 літрів, що все ще забезпечує достатньо місця для багажу.