Nissan опублікував перші тизери Nissan Armada перед дебютом (Фото)

Незабаром на ринок вийде оновлений Nissan Armada, який раніше був відомий під назвами Pathfinder або Patrol. Автовиробник вже показав тизер нової решітки радіатора та підтвердив, що офіційна прем’єра відбудеться 3 вересня. Новинка з’явиться в автосалонах США як модель 2025 року. За межами США Armada продовжуватиме продаватися під назвою Nissan Patrol, що асоціюється з надійними позашляховиками з 1951 року.

Хоча Nissan ще не розкрив деталі нової Armada і Patrol, очікується, що вони отримають той самий 3,5-літровий V6 із подвійним турбонаддувом, що й у оновленому Infiniti QX80. Цей двигун, ймовірно, замінить нинішній 5,6-літровий V8, надаючи потужність у 450 к.с. Також очікується збільшення внутрішнього простору та використання якісніших матеріалів.

Nissan вже підвищив ціну на поточну модель Armada, що може бути підготовкою до її нової преміальної версії. Стартова ціна моделі 2024 року зросла на 5000 доларів і тепер становить $57 345. Очікується, що нова Armada продовжить цей тренд.

Крім того, у 2025 модельному році з’явиться оновлений Nissan Murano, який також переміститься у преміальний сегмент та замінить свій двигун на менш об’ємний.

Джерело motorauthority.com