Представлений найшвидший у світі броньований автомобіль (Фото)

Фото: usarmorgroup.com

Представлений найшвидший у світі броньований автомобіль від US Armor Group, створений на базі Lucid Air Sapphire, покликаний змінити уявлення про розкіш броньованих автомобілів. Цей автомобіль оснащений тримоторною системою повного приводу потужністю 1234 к.с., що дозволяє йому розганятися від 0 до 96 км/год за 1,89 секунди, досягати максимальної швидкості 330 км/год і мати запас ходу до 687 км.

US Armor Group додала легкі балістичні вікна, що витримують постріли з .44 Magnum, і композитну броню, яка “в 10 разів міцніша за сталь, але в п’ять разів легша”. Завдяки цій броні маса автомобіля збільшилася лише на 175 кг, що незначно вплинуло на його продуктивність, дозволяючи розвивати максимальну швидкість понад 320 км/год.

Фото: usarmorgroup.com

Крім броні, автомобіль оснащений системою безпеки для захисту даних від хакерських атак. Ця технологія безперервно сканує навколишнє середовище, збираючи інформацію з понад мільйона джерел, включаючи сканери місцевих служб.

Клієнти можуть додатково замовити посилену броню для захисту від гранат і вибухових пристроїв, а також такі опції, як електрошокові дверні ручки, приховані місця для зброї і перцевий балончик у підлокітнику.

Фото: usarmorgroup.com
Фото: usarmorgroup.com