Засвітився оновлений Citroen C4 перед дебютом (Фото)

Фото: carscoops.com

Автомобільні “папараці” зуміли зняти низку прототипів оновленого Citroen C4 під час перевезення на вантажівці, а також зробили знімки інтер’єру та моделі на дорогах загального користування. В салоні суттєвих змін немає, проте помітне нове кермо з оновленим логотипом Citroen, а також триколірні сидіння з глянцевою чорною окантовкою.

Зовнішні зміни значніші, зокрема, нові високо встановлені фари і тонкі нижні денні ходові вогні, а також оновлена передня частина з новим логотипом Citroen. Прототипи також показали більш обтічний вигляд за рахунок зменшення акцентів під передніми дверима.

Фото: carscoops.com

Задня частина автомобіля залишається замаскованою, проте можна розрізнити нові горизонтальні задні ліхтарі та очікувати оновлення значків Citroen. Щодо силових агрегатів, Citroen, ймовірно, збереже існуючі опції, включно з нещодавно представленим гібридом C4 Hybrid 136, що поєднує 1,2-літровий бензиновий двигун з електромотором.

У 2023 році лінійку ë-C4 також вдосконалили, додавши новий електродвигун потужністю 154 к.с. і батарею на 54 кВт-год, що дозволяє проїхати до 261 милі на одному заряді за циклом WLTP.

Фото: carscoops.com
Фото: carscoops.com
Фото: carscoops.com
Фото: carscoops.com
Фото: carscoops.com