Оновлений Volkswagen Atlas розсекретили перед дебютом (Фото)

Фото: motor1.com

Volkswagen вирішив не постачати поточне покоління Touareg до США, де покупцям доступний лише менш розкішний Atlas. Перший дебютував у 2017 році і вже двічі пройшов рестайлінг. Наразі ведеться робота над новим поколінням моделі, яке у Китаї відоме як Teramont Pro. Цей позашляховик був розкритий через китайське Міністерство промисловості та інформаційних технологій, що стало частиною процесу оновлення моделі.

Зовні Teramont Pro отримав новий дизайн із відмінними рисами переднього та заднього бамперів, що нагадують збільшену версію Tiguan. Окремі моделі мають більші повітрозабірники, що вказує на спортивніші варіанти. Поки невідомо, чи отримає американська версія аналог R-Line. Зміни в дизайні можуть здатися досить стриманими, що робить модель менш виразною, ніж попередній Atlas.

Фото: motor1.com

Teramont Pro має довжину 516 см, ширину 199 см і висоту 178 см, при колісній базі 298 см. Вага автомобіля становить 2155 кг. Він оснащується 2,0-літровим турбодвигуном на 268 к.с. і системою повного приводу 4Motion. Для китайського ринку пропонуються й інші двигуни, зокрема 2,5-літровий V6 з турбонаддувом.

Офіційний дебют наступного покоління Atlas для США очікується у 2025 році, з виходом на ринок у 2026 році. Можливо, китайська версія Teramont Pro з’явиться раніше.

Фото: motor1.com
Фото: motor1.com