Cupra готує яскравий спортивний електромобіль (Фото)

Фото: carscoops.com

Cupra продовжує випускати одні з найцікавіших моделей у лінійці VW Group, і новий електромобіль Cupra Raval, який базується на платформі MEB Short, впишеться в цю тенденцію. Raval стане першим електромобілем на цій платформі, випереджаючи VW ID.2 і Skoda, з планами запуску у 2025 році.

Дизайн Raval наслідує стиль концепту UrbanRebel 2021 року, з помітними трикутними фарами, спортивним капотом, увігнутою панеллю на люку під заднім вікном, що додає динаміки порівняно з VW ID.2. Навіть із маскуванням прототипу, помітно спортивний нахил та сучасні риси екстер’єру.

Фото: carscoops.com

Cupra планує запропонувати моделі з переднім приводом і одним електродвигуном потужністю 223 к.с., які зможуть розганятися до 100 км/год за 6,9 секунди. Будуть доступні дві версії батарей — на 38 і 56 кВт/год, що забезпечують автономію до 440 км.

Raval, який коштуватиме близько 28 тисяч доларів США, вироблятиметься в Іспанії і продаватиметься на європейських та інших ринках. Однак він не буде доступний у США, де Cupra зосередить увагу на просуванні позашляховиків.

Фото: carscoops.com
Фото: carscoops.com