Honda Passport отримав версію для сурового бездоріжжя TrailSport (Фото)

Фото: carscoops.com

Honda продовжує дражнити шанувальників, показуючи нове покоління Passport 2026, зокрема його позашляхову версію TrailSport. Під час Rebelle Rally минулого тижня ми побачили основні елементи моделі, а тепер компанія розкрила ще більше деталей, зокрема 18-дюймові колеса з 31-дюймовими всюдихідними шинами та яскраво-помаранчеві передні точки для відновлення.

Модель TrailSport має покращений кут наближення завдяки короткому передньому звису, що робить її більш ефективною на складній місцевості. Особливою новинкою є система TrailWatch, яка використовує камери огляду спереду, ззаду та збоку для забезпечення 360-градусного огляду і допомагає долати перешкоди на складних трасах.

Passport 2026 також буде оснащений 3,5-літровим V6, як і попередник, однак коробку передач модернізовано до 10-ступінчастої автоматичної. Повний привід i-VTM4 другого покоління забезпечуватиме надійний розподіл крутного моменту.

Фото: carscoops.com

Honda описує Passport Trailsport як найпотужніший і найбільш готовий до пригод позашляховик компанії. Його випробування проводили на різних складних місцевостях, включаючи скелі Моабу та піщані дюни Західного Мічигану.

Дизайн нового Passport є найбільш квадратним за всю історію моделі. Прототип ще не розкриває усіх деталей, проте тизери показують передню частину з написом “Passport”, емблемою “TrailSport” та підковоподібними денними ходовими вогнями.

Фото: carscoops.com
Фото: carscoops.com