Український завод представив сучасний автопаливозаправник на шасі Iveco (Фото)

Завод спецтехніки «Техкомплект» виготовив новий автопаливозаправник об’ємом 4 м3 на базі Iveco Daily з подовженою базою. Про це MMR повідомили у пресслужбі виробника.

Як повідомили на підприємстві, автопаливозаправники на базі IVECO Daily 70C16 – одна з найбільш затребуваних моделей фірмових автопаливозаправників, які виготовляються заводом «Техкомплект» для дорожньобудівельних та сільськогосподарських компаній.

Фото: thk.kiev.ua

Цього разу працівниками заводу використали як базове вантажне шасі Iveco Daily 70C16 з більшою колісною базою 4350 мм, тому для цього автопаливозаправника виготовили автоцистерну, яка має вузол мірної видачі в передній частині ємності, зроблений як одне ціле з нею.

Фото: thk.kiev.ua

Новий автопаливозаправник призначений для перевезення рідких нафтопродуктів щільністю до 860 кг/м3, і навіть заправки транспортних засобів через лічильник; зливу нафтопродуктів самопливом зі своєї цистерни в ємність, розташовану нижче за рівень цистерни; зливу нафтопродуктів насосом, що встановлений на автоцистерні. Може бути виготовлений одно-, двосекційним.