Honda Passport отримав версію для сурового бездоріжжя TrailSport (Фото)

Honda продовжує дражнити шанувальників, показуючи нове покоління Passport 2026, зокрема його позашляхову версію TrailSport. Під час Rebelle Rally минулого тижня ми побачили основні елементи моделі, а тепер компанія розкрила ще більше деталей, зокрема 18-дюймові колеса з 31-дюймовими всюдихідними шинами та яскраво-помаранчеві передні точки для відновлення.

Модель TrailSport має покращений кут наближення завдяки короткому передньому звису, що робить її більш ефективною на складній місцевості. Особливою новинкою є система TrailWatch, яка використовує камери огляду спереду, ззаду та збоку для забезпечення 360-градусного огляду і допомагає долати перешкоди на складних трасах.

Passport 2026 також буде оснащений 3,5-літровим V6, як і попередник, однак коробку передач модернізовано до 10-ступінчастої автоматичної. Повний привід i-VTM4 другого покоління забезпечуватиме надійний розподіл крутного моменту.

Фото: carscoops.com

Honda описує Passport Trailsport як найпотужніший і найбільш готовий до пригод позашляховик компанії. Його випробування проводили на різних складних місцевостях, включаючи скелі Моабу та піщані дюни Західного Мічигану.

Дизайн нового Passport є найбільш квадратним за всю історію моделі. Прототип ще не розкриває усіх деталей, проте тизери показують передню частину з написом “Passport”, емблемою “TrailSport” та підковоподібними денними ходовими вогнями.

Фото: carscoops.com
Фото: carscoops.com
Джерело carscoops.com