SsangYong показав зовнішність Rexton нового покоління

У розпорядженні видання Auto Express виявилися перші офіційні дизайн-скетчі позашляховика SsangYong Rexton наступного покоління, презентація якого відбудеться в рамках Паризького автосалону.

Судячи із зображень, позашляховик виконаний в стилістиці концептуальної моделі SsangYong LIV-1, яка дебютувала в 2013 році на автосалоні в Сеулі. В основу наступного покоління Rexton ляже абсолютно нова платформа, завдяки якій автомобіль стане приблизно на 50 кілограмів легший за свого попередника.

Моторна гамма нового позашляховика буде складатися з дволітрового бензинового турбомотора, потужність якого поки невідома, і 2,2-літрового дизельного агрегату, віддача якого становить 178 кінських сил. На старті продажів автомобіль буде комплектуватися семиступінчастою автоматичною коробкою передач від компанії Mercedes-Benz. Пізніше у автомобіля з’явитися восьмиступінчастий “автомат”.

У продажу SsangYong Rexton нового покоління з’явиться на початку 2017 року. Позашляховик буде пропонуватися як з п’ятимісним, так і з семимісним салоном.