Озвучені головні переваги нової Toyota Corolla Hybrid

Автовиробник Toyota розповів про комплектації і ціни нової гібридної Corolla Hybrid 2016 модельного року. Випуск авто стартував в Австралії.

Повідомляється, що там можна придбати дану модель за 26 тисяч 990 доларів. До цієї суми додаються і дорожні витрати. В даний момент повний список устаткування Toyota Corolla Hybrid ще не озвучений, але вже достеменно відомо, що гібрид буде оснащений модулями від моделей SX і ZR. Також компанія підтвердила, що бензино-електрична гібридна Corolla буде витрачати в комбінованому циклі 4,1 літра на 100 кілометрів.

При цьому автомобіль оснащений 1,8-літровим бензиновим двигуном, який працює спільно з електродвигуном на 60 кВт. В сумі обидва агрегати видають потужність авто на рівні 100 кВТ. Toyota говорить про те, що поєднання двигунів дозволить власнику авто проїхати 1,1 тисячі кілометрів не заправляючись. При цьому поїздка по місту без дозаправки буде ще більш тривалою, так як там електродвигун буде вступати в роботу частіше.

Базовий комплект Corolla включає двозонний клімат-контроль, автоматичний кут нахилу Бі-світлодіодних фар, світлодіодні денні фари, безключевий доступ до запалювання. Крім цього автомобіль оснащений сімома подушками безпеки. На ньому встановлена ​​камера заднього виду, стабілізатор контролю тяги, чорна тканинна оббивка, 16-дюймові легкосплавні диски і протиковзкі гальма.

У новій моделі об’єм багажника досягає 360 літрів.

http://rueconomics.ru/