Опублікували зображення нового Сhery Tiggo 7

Зовнішність абсолютно нового кросовера Chery Tiggo 7 розкрита на свіжих фото. У продуктовому ряду китайського бренду він займе місце флагмана.

Новий кросовер Chery Tiggo 7 надійде в продаж 12 вересня 2016 року. Дизайн автомобіля виконаний в новій корпоративній стилістиці і спрямований на молодіжну аудиторію. За силуетом китайська новинка чимось нагадує кросовери Kia.

Характерною особливістю передньої частини стала радіаторна решітка розділена на дві секції довгою хромованою планкою, що з’єднує головну оптику оригінальної форми.

Для салону кросовера була обрана популярна на китайському ринку двоколірна контрастна тема з використанням декоративних металевих вставок. Впадає в очі ергономічне кермо з вставками з перфорованої шкіри і великий екран системи мультимедіа.

Повідомляється, що новинка буде комплектуватися 1,5-літровим бензиновими турбомотором і «атмосферником» об’ємом 2,0 літра. Перший буде агрегатуватися з 6-ступінчастою механічною або роботизованою трансмісією DCT, а другий з CVT. Потужність двигунів поки невідома.


Не пропустіть