Компанія Bentley показала свій найшвидший седан (Фото)

Максимальна швидкість Flying Spurе W12 S перевищує 320 км/год, пише auto.bigmir.net.

Компанія Bentley представила найпотужнішу і швидку модифікацію седана Flying Spur, що отримала позначення W12 S. Новинка стала першою чотирьохдверною моделлю в історії британської марки, максимальна швидкість якої перевищила 200 миль на годину (320 кілометрів на годину).

Bentley Flying Spur W12 S оснащений модернізованим шестилітровим дванадцятициліндровим твін-турбо мотором, що розвиває 635 кінських сил і 820 Нм крутного моменту. Це на 10 кінських сил і 20 Нм більше віддачі агрегату стандартної версії Flying Spur W12. Трансмісія – восьмиступінчастий автомат фірми ZF.

Седан здатний набирати першу сотню за 4,5 секунди, а його максимальна швидкість склала 325 кілометрів на годину. Для порівняння, звичайний Flying Spur з мотором W12 розганяється з нуля ста кілометрів на годину на 0,1 секунди повільніше, а його максималка не перевищує 320 кілометрів на годину.

Седан отримав нові 21-дюймові легкосплавні колеса, затемнені фари головного світла і задні ліхтарі. Крім того, новинка отримала особливі корпуси зовнішніх дзеркал і спеціальний дифузор, які були запозичені у ексклюзивній модифікації Flying Spur – Beluga. У салоні з’явилося нове рульове колесо з іншими підрульовими пелюстками. Продажі Bentley Flying Spur W12 S почнуться до кінця 2016 року.