Продемонстрували салон нового Mercedes-Benz S-класу (Фото)

Оновлений Mercedes-Benz S-класу вже попадався під час дорожніх випробувань, але, як повідомляє Drive, тільки зараз автошпигунам вдалося зробити детальні знімки інтер’єру. Головним нововведенням в салоні рестайлінгового S-класу стане велика сенсорна панель, розташована на центральному тунелі: вона замінить «шайбу» бортової системи COMMAND. Трохи збільшиться і роздільна здатність моніторів, встановлених на приладовій панелі, пише auto.ria.com.

В екстер’єрі седана особливих змін не проглядається. Зовсім трохи змінилися задні ліхтарі, а інтегровані в головну оптику денні ходові вогні тепер будуть складатися з двох окремих смужок. Моторна гамма новинки поки тримається в секреті, але, за наявною інформацією, її повинні поповнити два шестициліндрових двигуна об’ємом 3,0 літра. Бензиновий мотор буде видавати близько 408 кінських сил, а дизельний, в свою чергу, близько 313 «конячок».

Остаточно розсекретити оновлений Mercedes-Benz S-класу німці обіцяють навесні наступного року. Прем’єра седана запланована на березень 2017 року та пройде в рамках Женевського автосалону.

85636

85637


Не пропустіть