Стали відомі подробиці про нове покоління Skoda Octavia

Стали відомі подробиці про нове покоління Skoda Octavia, яке вийде на ринок до 2020 року. Бестселер помітно зміниться, підросте в розмірах, отримає більш багате оснащення і помітно подорожчає.

Стиль дизайну моделі, створений Йозефом Кабаном, в цілому буде збережений. Відомо, що головна оптика нової Октавії знову стане цілісною, а не роздвоєною, як на рестайлінговій моделі. В обробці інтер’єру будуть використані більш високоякісні матеріали, в салоні з’являться інші сидіння, електронна приладова панель у вигляді LED-дисплея і просунутий мультимедійний комплекс з сенсорним екраном.

З технічної точки зору наступна генерація Skoda Octavia багато в чому буде схожа на VW Golf восьмого покоління, який дебютує в 2018 році. Автомобіль отримає бензинові мотори з турбонаддувом об’ємом 1,0 літра з віддачею 95 і 115 к.с., а також 1,5-літровий 150-сильний двигун. У максимальних комплектаціях буде запропонована силова установка такого ж об’єму потужністю 197 к.с. Під капотом спортивної RS-версії поставлять 292-сильний агрегат.

Лінійка дизельних моторів з віддачею 95, 122 і 163 к.с. буде доповнена новим 190-сильним турбодизелем.

За даними інсайдерів, до 2020 року з’явиться гібридна і повністю електрична модифікація Skoda Octavia.


Не пропустіть