Lexus готує загадковий концепт для автосалону в Токіо

Японський преміальний бренд Lexus, що належить Toyota, в рамках міжнародного автосалону в Токіо планує представити 11 серійних автомобілів і абсолютно новий концепт. Не виключено, що мова йде про «заряджений» седан Lexus LS.

Згідно інсайдерської інформації, яка з’явилася на сторінках американського автомобільного видання motor1, японський бренд Lexus вже 25 жовтня цього року в рамках автосалону в Токіо презентує абсолютно новий концепт спортивного автомобіля. Відзначається, що мова йде про розкішний седан Lexus LS, який отримає більш продуктивну версію з приставкою F.

Очікується, що новий Lexus LS F отримає під капот 4,0-літровий бензиновий двигун, оснащений системою подвійного турбонаддува. Потужність такого мотора складе не менше 600 кінських сил.

Також експерти не виключають, що компанія Lexus привезе в Токіо новий кросовер Lexus RX з трьома рядами сидінь. Новинка отримає аналогічних розмірів колісну базу, але задній обвіс буде збільшений для установки додаткових крісел. Іншої інформації про новинку від Lexus поки немає.


Не пропустіть