Серійне купе Infiniti Q60 Coupe дебютувало в Детройті

У листопаді минулого року зовнішність Infiniti Q60 Coupe перестала бути секретом завдяки фотошпигунам, які сфотографували модель без камуфляжу. Тепер купе приїхало на автосалон в Детройті, де сьогодні відбулася офіційна презентація, пише tvoe-avto.com.

Концепт моделі дебютував у минулому році в рамках автосалону в Женеві. Серійна версія моделі отримала стильний дизайн, світлодіодну оптику, а також колісні диски розміром від 19 до 20 дюймів. Під капотом купе – бітурбований двигун об’ємом три літри, який отримав два ступені форсування.

У першому випадку двигун видає 300 кінських сил потужності при 400 Нм крутного моменту, у другому випадку потужність збільшена до 400 к.с. при 475 Нм. Також в силовий лінійці буде доступний дволітровий турбований двигун, який видає 208 к.с. потужності при 350 Нм.

Всі силові агрегати в ролі трансмісії використовують семишвидкісний «автомат», який передає крутний момент на задню вісь. Опційно також буде пропонуватися система приводу на всі колеса. Стандартна версія купе буде пропонуватися з 19-дюймовими колісними дисками і з шістьма режимами управління. Для моделі пропонується безліч сучасних систем безпеки і допомоги водієві. Про вартість новинки поки невідомо.