Aston Martin Vantage Roadster з’явиться в 2019 році

Минуло більше року з моменту випуску купе Vantage і нарешті Aston Martin оголосив, що вже незабаром буде представлений родстер. В інтерв’ю австралійському журналу Car Advice головний креативний директор компанії підтвердив, що родстер вже готовий. Залишилися деякі випробування, але Марек Рейхман оголосив, що спорткар вийде до кінця 2019 року.

Погана новина – версія V12, ймовірно, не стоїть на порядку денному, принаймні, на даний момент. Також не було сказано ні слова про довгоочікувану механічну коробку передач, що означає, що покупцям доведеться задовольнятися восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Aston Martin Vantage Roadster використовує той же 4,0-літровий двигун V8, що і купе. Двигун виробництва Mercedes-AMG видає 503 кінських сили і 685 Нм крутного моменту. Судячи з усього, через трохи більшу вагу родстер буде трохи повільніший в розгоні до 100 км/год, однак, що стосується максимальної швидкості, вона повинна бути на тому ж рівні, що і у стандартного Vantage (314 кілометрів на годину).


Не пропустіть