Kia показала в Лос-Анджелесі гібридний Optima (фото)

Корейський автовиробник показав в Лос-Анджелесі гібрид Optima PHEV EX.

Автомобіль має вже добре відому зовнішність, яка не зазнала помітних змін. Дизайн автомобіля підкреслюють сині акценти, а на передньому крилі помітний порт для зарядки з написом «EcoPlugin».

В якості силової установки PHEV EX використовує 2,0-літровий чотирициліндровий двигун CDI з’єднаний з шестиступінчастою АКПП в якій знаходиться електромотор, який у своє чергу живиться від літій-іонної полімерної батареї на 9,8 кВт * год. Сумарна потужність гібридної установки становить 202 к.с..

Інтер’єр нагадує стандартну модель, проте гібрид обзавівся новою панеллю приладів. Автомобіль обладнаний інформаційно-розважальною системою з 8,0-дюймовим дисплеєм, який здатний показувати відстань до найближчої зарядної станції. Також доступна бездротова зарядка для смартфонів і аудіосистема Harman Kardon QuantumLogic premium.

На задній частині помітний оновлений бампер, з дифузором і вбудованими патрубками вихлопної системи. Габаритні розміри гібрида складають 4905/1860/1445 мм, при довжині колісної бази у 2 850 мм.


Не пропустіть