Як не стати “героєм парковки”: фото, які обурили громадськість

Одним з останніх, що «відзначилися», став власник автомобіля “Ніссан”, який заїхав прямо на дитячий майданчик. Фото, що облетіло безліч соцмереж , набрало величезну кількість переглядів, а також коментарів та побажань, пише carreviewauto.com.

Одні пропонують нещадно карати самих «героїв», інші – псувати їх авто. Шановні автовласники, створюючи відбірку з фото, ми переслідували лише одну мету.

Незважаючи на те, що практично всі ми дуже зайняті, багато метушимося у справах і часом дійсно можемо приткнути авто на хвилиночку в недозволеному місці, давайте все ж хоча б питання парковки вважатимемо взятим на самих себе.

Так, ми згодні, що вкрай мало паркувальних місць, ми згодні, що парковки платні, ми згодні, що кожен з нас знайде собі виправдання.

Але ж ті пішоходи – наші мами, наші бабусі, наші власні діти, що поспішають зі школи, адже саме вони будуть відчувати в результаті масу незручностей.

Тому, будь ласка, перш ніж хоч на хвилину припаркувати своє авто, задумайтеся, може, краще залишити машину трохи далі, але зате за правилами і самому, ногами пройтися 10 метрів?


Не пропустіть