Фахівці розповіли, як визначити ступінь зносу автомобільних шин

Коли ви їдете в автомобілі, важливо мати правильний розмір протектора шин для забезпечення необхідного зчеплення з дорогою.

Якщо вам потрібні нові шини для свого автомобіля, попередньо обов’язково ознайомтеся з нашими спеціальними рекомендаціями, перш ніж їх купувати.

Багато водіїв запитують: «Як перевірити знос протектора шин?» На щастя, існує кілька способів забезпечити максимальне зчеплення шин із приводами.

Перший спосіб визначити ступінь зносу автомобільних шин – датчик протектора.

Вимірник протектора шин, ймовірно, є найточнішим способом перевірки протектора шин вашого автомобіля. Більшість датчиків протектора можна знайти у місцевому магазині автозапчастин.

Ви просто вставляєте щуп датчика протектора шини в протектор шини, і він повідомляє вам, які показання протектора у вашої шини.

Щоб визначити ступінь зносу автомобільних шин, скористайтесь протектором зносу.

Деякі шини дають змогу перевірити протектор без використання спеціального інструменту. Залежно від конкретної шини протектор шини можуть бути вбудовані індикатори зносу.

Їх часто можна знайти у різних місцях шини, у канавках протектора автомобіля. Найчастіше, якщо зносні планки протектора знаходяться на одному рівні з рештою канавок шини.

Джерело politeka.net

Не пропустіть