Двигун старої іржавої покинутої машини завели після 40 років простою (Відео)

У США виявили занедбаний Buick Electra 1963 року. Автомобіль понад 40 років іржавів під відкритим небом. Про нього розповіли у відео на Youtube-каналі Budget Buildz, пише «Фокус».

Цей Buick Electra 225 покинули у 1982 році. За роки на вулиці автомобіль проіржавів і деякі його деталі буквально відвалюються. Лобове скло тріснуло, фари потускніли, а в салоні розірвані внутрішнє оздоблення.

Як не дивно, двигун Buick Electra 225 виявився робочим. Мастило в ньому зіпсоване, карбюратор забитий брудом, а вихлопу фактично немає. Проте коли його прочистили та подали пальне, то цей V8 завівся. Тепер цей Buick Electra 225 планують відновити, адже це рідкісна колекційна модель. 5,6-метровий розкішний седан був флагманом американської марки.

Buick Electra другого покоління випускали з 1961 по 1964 рік. Модель отримала найновіші технології того часу: її оснащали підсилювачем керма, кондиціонером, електроприводами вікон, дзеркал та сидінь.

Седан оснащений 6,6-літровим 330-сильним V8 і 3-ступінчастою автоматичною КПП. Розгін до 100 км/год займає приблизно 8 с.


Не пропустіть