Skoda готує швидкий, але дорогий кросовер

Як стало відомо, компанія Skoda в середині 2018 роки представить «гарячу» версію свого нового кросовера Kodiaq – Kodiaq RS

Очевидно, Kodiaq RS стане найдорожчим і швидким кросовером в гамі Skoda. Причому це буде не просто стайлінг пакет, а повноцінна спортивна модифікація. Технічні подробиці поки тримаються в таємниці, ал вдалося дізнатися, що Kodiaq RS отримає оригінальні налаштування шасі, великі 20-дюймові колеса, посилені гальма і поліпшену аеродинаміку.

Під капотом – форсований дволітровий турбомотор в зв’язці з DSG. Причому точно буде і дизель «злегка потужныший базового», зазначаэться. При цьому Kodiaq RS не повинен втратити позашляхових якостей – кліренс, ймовірно, не зміниться, збережеться і повний привід з можливістю вибору режиму руху.

Зовні Kodiaq RS буде виділятися оригінальними бамперами, хромованими патрубками випуску та іншими деталями на зразок забарвлених в колір кузова гальмівних супортів. У салоні з’являться типові для всіх «Шкод» серії RS речі: глибокі спортивні крісла, оздоблення алькантарою з кольоровою строчкою і карбоном, пухке кермо трьохспицеве з підтятим знизу ободом. Ну і, звичайно, шильдики RS всюди.


Не пропустіть