Названо найбільш стійкі до корозії кросовери

Експерти назвали моделі, що відрізняються найбільшою довговічністю кузова.

Іржа на кузові і корозія – часте явище навіть серед нових автомобілів, особливо в місцях подряпин і відколів під пластиковими накладками.

Список грунтується на аналізі стану старих автомобілів з відповідним типом кузова, випущених після 2008 року.

На п’ятому місці опинилася Toyota RAV4, що випускалася в 2008-2010 роки. Цей автомобіль «грішить» лише невеликими локальними корозії в місцях сколів. Однак є зауваження до корозії капоту у деяких екземплярів.

Четверту позицію присудили Lexus RX, всі кузовні деталі якого пройшли гальванічну двосторонню оцинковку. Невеликі сліди корозії можна спостерігати лише в разі експлуатації в мегаполісах, де взимку вулиці щедро обробляються реагентами.

Третьою місце – BMW X5. «Німець» відмінно захищений від корозії, а якість фарбування і захисної обробки від зовнішніх факторів знаходиться на високому рівні, що забезпечує кузову небувалу довговічність.

Далі йде Audi Q5. Кузов цього авто також пройшов двосторонню оцинковку, що є найбільш ефективним способом захисту від корозії. У той же час лакофарбове покриття залишає бажати кращого, особливо в області колісних арок.

Лідирує в списку Honda CR-V, здатна боротися з корозією внаслідок дії зовнішніх чинників близько 12 років. Після закінчення цього терміну можна очікувати появу невеликих осередків корозії під пластиковими накладками. Разом з тим дана модель також є однією з найнадійніших в рейтингу, так як здатна подолати понад 500 тис. км без ремонту двигуна і трансмісії.


Не пропустіть