Справжній будинок на колесах: Volkswagen California обзавівся меблями та ліжком (Фото)

Компанія Volkswagen запропонувала нові доповнення для зручності кемпінгу у своїй моделі Multivan. Навесні 2024 року автовиробник представив кемпер California, який базується на комерційному виконанні актуального покоління T7 Multivan, оснащений підйомним дахом, салоном, що трансформується, і компактною кухнею.

Але для тих, хто не шукає повного кемперського функціоналу, представлений додатковий комплект під назвою Good Night Package для базового варіанта мікроавтобуса. Основний елемент даного комплекту – складне ліжко, яке може бути встановлене над складеними кріслами і закріплене до елементів кузова. Це спальне місце, виконане з гратчастого каркаса з матрацом розмірами 2,02 м на 1,21 м, здатне вмістити двох дорослих.

Ліжко можна встановити як на складених кріслах, так і повністю звільненому від сидінь салоні, використовуючи простір під ліжком для зберігання речей. У складеному положенні ліжко можна вмістити за другим рядом крісел або над складеними сидіннями третього ряду. Комплектація включає штори з магнітними кріпленнями або пластиковими вставками для встановлення на скло, а також можливість затемнення панорамного даху, якщо такий є.

Для забезпечення вентиляції в нічний час доби на передніх бічних вікнах можуть бути встановлені решітки з електричними склопідйомниками, що регулюються. Ціна базової версії Good Night Package стартує від 2868 євро, тоді як за 3356 євро пропонується додатковий комплект меблів, що містить стіл та два стільці.